Akdağ için tanıtım çekimleri yapıldı

Alanya Akdağ Kayak Kulübü tanıtım çekimleri yaptılar.

Akdağ için tanıtım çekimleri yapıldı
Alanya Akdağ Kayak Kulübü tarafından, aynı gün içinde 4 mevsimin de yaşanabildiği eşsiz bir coğrafyaya sahip olan Alanya’da birkaç saat arayla hem denizin ve kumların, hemde karlı dağların keyfini çıkartmanın mümkün olduğuna farkındalık yaratmak adına; Servet Sipahioğlu tarafından Damlataş Plajında 7.si düzenlenen ‘1 Nisan Denize Girme Organizasyonu’ ile aynı günde Akdağ da kayak yaparak ‘tanıtım çekimleri gerçekleştirildi.

Saat 9:00'da Metro Kavşağında buluşan kulüp üyeleri ailesi ve dostları dahil toplamda 42 kişilik bir kafile ve 11 arazi aracı ile Akdağ Kayak Merkezine hareket ettiler. Kuruluş aşamasından bu yana, Alanya’daki kamu kurum ve özel kuruluşlar tarafından kuvvetli bir şekilde destek gören Alanya Akdağ Kayak Kulübünün, gerçekleştirdiği tanıtım çekimlerine; Alanya’da başarılı çalışmalara imza atan Beyaz Prodüksiyon sponsor oldu. Firma sahibi Fatih İlyasoğlu; 20 kg ağırlığında ki ekipmanını 2 km yükseklikte olan zirveye sırtında taşıyarak çekimleri bizzat kendisi gerçekleştirdi.

Sivri kayalar ve yumuşak karlı zeminle kaplı arazide gerçekleştirilen zorlu tırmanışın ekip liderliğini Konaklı Medikal sahibi Dr. Adnan Sarı yaptı. Dağın doğu tarafından zirveye tırmanan ekip, karlı kaplı kuzey tarafından kayak yaparak indi.

Çekimlerde; kayak yapan dört Rus model ve Akdağ Kayak Kulübü üyeleri yer aldı. Modeller Başkan Handan Aydemir tarafından golf, tenis, yüzme ve kayak bilenler arasından seçildi. Eşsiz bir doğa ve muhteşem bir hava eşliğinde kayak, trekking, off-road ve piknik yapma imkanı bulan ekip daha sonra denize girerek çekimlere devam ettiler.

Beyaz Prodüksiyon tarafında gerçekleştirilen profesyonel çekimler, ilerleyen zamanlarda Alanya tanıtımı için gidilen ulusal ve uluslararası fuarlarda, Alanya tanıtımına katkı sağlayacak. Aynı gün içinde hem denize girilen hemde kayak yapılabilen bir bölge olan Alanya’nın tanıtımında bundan sonra kayak görüntüleri de yer alacak. Alanya Akdağ Kayak Kulübü Başkanı Handan Aydemir, ‘Muhteşem bir doğaya ve eşsiz bir tarihe sahip olan bölgemizde, bu tür etkinliklere daha da fazla yer vereceğiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 15:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83