Akdeniz Sahil Güvenlik Komutanı'ndan Tanrıseven'e Ziyaret

Alanya Limanı’nı ziyaret eden Akdeniz Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Albay Fatih Erhan, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

Akdeniz Sahil Güvenlik Komutanı'ndan Tanrıseven'e Ziyaret

 Sahil Güvenlik Arama - Kurtarma Gemisinin Alanya Limanını ziyareti kapsamında Sahil Güvenlik Komutanları Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti. Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Fatih Erhan’ın başkanlığındaki ziyarette, Binbaşı Önder Göksel ve TCSG-92. Bot Komutanı  Yüzbaşı Gökhan Sayar da yer aldı. 

banner111
ALBAY ERHAN "KAYMAKAM BEY HER KONUDA TAKDİRİ HAKEDİYOR"

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı SG Kd. Albay Fatih Erhan yaptığı açıklamada, “Suriye’den Muğla’ya kadar olan sahilde devriye görevi yapıyoruz. Sahil Güvenlik Arama- Kurtarma Gemisinin Alanya Limanı ziyareti kapsamında da, Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven Beyi nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Kaymakamımızın çalışmalarını takip ediyoruz ve diyebilirim ki yapmış olduğu çalışmalar Antalya bölgesinde tek. Alanya ciddi anlamda disiplinli bir şehir. Bu disiplini de baştan sona kadar sağlayan Kaymakam Beydir. Kaymakam Bey'in kurmuş olduğu "Kıyı Denetim Komisyonu" ile Alanya'daki sahilimiz rahatladı. Bu komisyonun bütün Antalya bölgesinde olması gerektiğini yetkililere ilettik. Kaymakam Bey, 12 kişiyi geçen tur teknelerine kamera takılması yönünde karar aldı. Her konuda takdiri hakediyor Kaymakam Bey” dedi. 

KOMUTAN'DAN KAYMAKAM TANRISEVEN'E DARBE GECESİ TEŞEKKÜRÜ

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı SG Kd. Albay Fatih Erhan konuşmasını şöyle tamamladı: "15 Temmuz Darbe Girişimi Gecesinde Kaymakam Tanrıseven'in üstün gayret ve çalışmaları ile Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığın'nın çalışmalarında herhangi bir aksaklık meydana gelmedi. Ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ile vatandaş karşı karşıya gelmedi. Alanya Kaymakamımızın başarılı kriz yönetimi ile Alanya'da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Kendilerine ayrıca bu dik duruş ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum."

KAYMAKAM TANRISEVEN "AMACIMIZ ALANYA'NIN REFAHI VE MUTLULUĞU"

Amacının Alanya'nın refahı ve mutluluğu olduğunu belirten Alanya Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, "Alanya Kaymakamlığı olarak bütün kurumlar ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Sahil Güvenlik Komutanlığımız bu sene çok güzel işlere imza attı. Birçok toplantıda Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın da fikrini aldık. "Kıyı Denetim Komisyonu"nu kurarak kaçak yapılarla mücadele ediyoruz. Bu kurmuş olduğumuz komisyon iyi işler çıkararak, başarılı oldu. Şu an için komisyon tam anlamıyla oturmuş diyebilirim. Kıyı Kanunu’nun 6. Maddesinde belirtildiği gibi, "Kıyı, herkesin eşitlik ve serbestlikle yararlanmasına açık olup, buralarda hiçbir yapı yapılamaz; duvar, çit, parmaklık, tel örgü, hendek, kazık ve benzeri engeller oluşturulamaz.” Amacımız Alanya'mızın çok daha iyi yerlere gelmesi. Akdeniz Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Albay Fatih Erhan'a yapacağı çalışmalarda ve görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 14:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83