AKEDAŞ'A BAYRAMDA İZİN YOK

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Alanya Bölge Koordinatörlüğü, 9 güne çıkan Kurban Bayramı Tatilinde çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Alanya Bölge Koordinatörlüğü, tatilde Alanya, Gazipaşa ve Gündoğmuş bölgelerinde bulunan tüketicilerin sorunsuz bir şekilde tatillerini geçirmeleri için sahada nöbetçi ekipler bulunduracak. Nöbetçi ekip sayısı arttırılacak.

AKEDAŞ'A BAYRAMDA İZİN YOK
SEZONDA NEREDEYSE SIFIR KESİNTİ

Akdeniz EDAŞ Alanya Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa, her bayramda ve özel günde olduğu gibi ekiplerinin vardiyalı olarak çalışacağını belirtti. Alanya'nın tüm zamanların en fazla tüketiminin gerçekleştiği Ağustos ayında dahi, son 1.5 yıl içinde yapılan yatırımlar sayesinde kayda değer bir kesinti yaşanmadığını belirten Akboğa, "Yapılan yeni ilave hatlar ve yenilenen hatlar sayesinde bu turizm sezonunu nerdeyse sıfır kesintiyle atlatma noktasına geldik" dedi.

BAŞKAN YÜCEL'E TEŞEKKÜR

Şirket olarak bu yılki turizm sezonunda enerji kesintilerini yüzde 90 oranında azaltacaklarının sözünü verdiklerini belirten Akboğa, "Bu sözümüzün gereklerini yerine getirdik. Bizlere bu imkanı veren şirketimizin Genel Müdürü ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu yıl sürekli enerji tedarikini büyük ölçüde sağladık. Gelecek yıllarda voltaj sorunu olan yerlerde gerekli iyileştirmeler için daha fazla yatırım yapmayı planlıyoruz. Alanya Belediyesi'nin yaptığı yer tahsislerinden dolayı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başta olmak üzere tüm meclis üyelerine de teşekkür ederim. Bu yer tahsisleriyle birlikte Alanya'ya yapılacak yatırımlar artarak devam edecek" diye konuştu.

GÜNDEMDE KESİNTİ YOK

Bayram tatili süresince ekiplerinin sahada olacağını ifade eden Akboğa, gündemlerinde elektrik kesintisi olmadığını söyledi. Yaşanabilecek arızalara ivedilikle müdahale etmek için ekiplerin vardiyalı olarak çalışacağını dile getiren Akboğa, bayram tatilinde fedakarca çalışacak personelinin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 17:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83