AKGÜN'DEN 'ROBİN HOOD' AÇIKLAMASI

Dün gece Alanya’da çıkan olaylarda Alanya’nın en eski eğlence mekânlarından olan Robin Hood’un da yakıldığı iddialarına işletme sahibi Erdal Akgün’den yalanlama geldi.

AKGÜN'DEN 'ROBİN HOOD' AÇIKLAMASI
Dün gece Alanya’da çıkan olaylarda HDP Alanya İlçe Binası ve birçok işletme ateşe verilmişti. Alanya’nın en eski eğlence mekânlarından birisi olan Robin Hood’un da yakıldığı iddiaları gündeme bomba gibi matadorbet giriş düştü. Robin Hood’un işletmecisi Erdal Akgün kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile bu iddiaları yalanladı. 

‘ASILSIZ YALANLAR’

Akgün yaptığı açıklamada, “Şahsımın ülkü ve düşüncelerinin ne denli vatansever ve milliyetçi ruhlu olduğundan sizlere bahsetmeme gerek yoktur. Fakat hakkımda çıkan asılsız haber ve dedikodulara bir gerçeklik kazandırmak için size bu açıklamayı yapmak zorunda hissettim. Sahibi bulunduğum Robin Hood Gece Kulübü’nün yakıldığına dair asılsız yalanlar ortada kol gezmekte, ayrıca Facebook’ta yazılıp çizilmektedir. Daha öncede bir kaç şahsa Facebook’tan yaptığı asılsız yorum ve hakaretler sebebiyle suç duyurusunda bulundum ve bulunmaya devam edeceğim. Benim ve işletmemin adının geçtiği bu tür yalanlara itibar etmeyiniz. Nitekim ben vatanına sevdalı, her karışında şehitlerimizin uğrunda kan döktüğü bu toprakların kutsal değerlerinin bilincinde bir Türk vatandaşıyım. Asılsız yalanların ve karalamaların peşini asla bırakmayacağım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 11:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ALANYALI
ALANYALI - 9 yıl Önce

eli̇nde lazer olan doğulu arkadaş sıkıntı

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83