Akış pazarcılara projelerini anlattı

Alanya Pazarcılar Odası Başkan Adayı Bekir Akış projelerini anlattı. Akış, "Sizler her şeyin en güzeline sahipsiniz." dedi.

Akış pazarcılara projelerini anlattı
Alanya Pazarcılar Odası Başkan Adayı Bekir Akış geçtiğimiz gün adaylığını açıklayarak çalışmalarına hızlı bir şekilde başlamıştı. Bekir Akış bugün de bir açıklama yaparak pazarcı esnafına seslendi. Akış'ın projelerini anlattığı ve ilginç detaylar aksettiği açıklaması şu şekilde:

"Kıymetli Alanya halkımız ve saygı değer meslektaşlarım;

Sizlerin bizlere vermis olduğunuz destek ve güveniniz için öncelikle teşekkür ederim. 4 yıl önce yapılan kongeremizde berabere kalınan oylarımız kura çekimiyle Hasan Yiğit Bey'in listesine çıkmıştır. Bizler de o gün 'hayırlı olsun esnafımıza' dedik. Siz kıymetli esnaf arkadaslarım, bizler karda, kışta, güneşte, tozda, kamuya ait cadde ve sokaklarda herkes uyurken, sıcak yatağında kuşlar öterken, zor şartlar altında ekmeğimizin peşindeyiz. Gerek hükümetin gerek yerel yönetimin gerekse de bağlı bulunduğumuz kurumun alacakları kararın uygulayıcısı olduk. Daha iyi bir hizmete ihtiyacı olan siz kıymetli esnaflarımızın haklarını en güzel şekilde koruyacağıma ve sizlerin alacağı kararların takipçisi olacağıma söz veriyorum. Ekip arkadaşlarıma güveniyorum. Allah'ın izniyle biz sizleri merdiven altı siyaset yaparak yönetmeyeceğiz. Sizlerin alacağı kararların takipçisi olacağız. Sizlerin sorunlarını çok yakınen biliyorum. Örneğin bir kaçını sıralamak gerekirse:
 
1- Odamıza 1995 yılından 2018 yılına kadar kayıt yapılmış esnaflarımızın hakkını korumak.
2- Esnafımıza sınırlandırma getirmek. 
3- Siz kıymetli esnaflarımızın kazancını arttırma açısından sizlerin alacağı kararın takipçisi olacağız. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız.
4- Amacımız bağdaki bekciye zarar vermek degil, üzümünü yemek ve hakkımız olanı istemek.
5- Kurumlar, çözümü çözme yeridir. Kurumlar çözüm üretmekte, gücünü göstermezse hem kuruma hem bağlı bulunduğu esnafa hem de kendi kendine zarar verir, bitirir. Kurumlar sorunları çözme yeridir arkadaşlar. 
6- Allah'ın izniyle her şeyin en güzeli yapılacaktır.
7- Özellikle kayıt dışı çalışanları önlemek amacımıyla radikal kararlar alıp yetkili makamlara iletilmesinde büyük emek verilmesini sağlayacağım.
8- Radikal bir kararla kurulan semt pazarlarında halkımızın ve esnaflarımızın ortak kullanıma sunulan tuvaletleri modernleştirmek ve hijyenik bir ortama gelmesi için gerekli girişimleri yapmak asli bir görev haline gelmiştir. 
9- Semt pazarlarına çıkan esnafımızın haklarına tecavüz eden üretici sıfatı altında haksız kazanç elde eden esnaflara asla müsaade edilmeyecek."

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83