AKUT'un yeni üyelerine tanışma toplantısı

AKUT Alanya yeni üyeleri ile tanışma toplantısı düzenledi.

AKUT'un yeni üyelerine tanışma toplantısı
2010 yılından bu yana Alanya’da faal bir şekilde arama ve kurtarma operasyonları düzenleyip, bölge halkına bir çok konuda yardımcı olan AKUT Alanya ekibi, 01 Ekim (Pazar) günü yeni gönüllüler kazanmak amacıyla, Akut Alanya Eğtim ve Oprasyon Merkezinde tanışma toplantısı düzenledi.

Katımın yoğun olduğu toplantıda AKUT ekibine gönüllü olmak için gelen yeni katılımcılara, ekip lideri Yaşar Yiğit Kaçmaz önderliğinde mini bir seminer verilip, AKUT hakkında bilgiler verildi. Seminer akabinde sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen kaynaşma toplantısı ie tüm yeni gönüllü üye adayları Akut Alanya Eğitim ve Operasyon Merkezi’nden memnun ve olumlu izlenimlerle ayrıdılar.

Anamur sınırları ve Manavgat dahil olmak üzere çok geniş bir bölgeden sorumlu olan AKUT Alanya ekibi yetkilileri, “İyi bir eğitim alacak olan her gönüllü ile daha da güçlenerek, bölge halkına daha hızlı ve daha fazla yardımcı olabileceğiz. Halkımız desteklerini ve güvenlerini bizden eksik etmesinler. AKUT Alanya ekibi olarak gösterilmiş olan ilgiye teşekkür eder, aramıza katımak isteyen, insanı, doğayı ve canlıları sevip koruyan her gönüllü adayına kapılarımızın açık olduğunu belirtmek isteriz.” dediler.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 14:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83