Alaiye Resort çocukları unutmadı

Her yıl 23 Nisan’ı büyük bir çoşkuyla ve süpriz etkinliklerle kutlayan Alaiye Resort’ta bu sene de oldukça renkli anlar yaşandı.

Alaiye Resort çocukları unutmadı
Çevre okullardan gelen öğrencilerin ve yurtdışında gelen misafirlerin çocuklarının katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi. Çevre okullardan gelen öğrencilerin, yurtdışından gelen misafirlerin çocuklarıyla kaynaştığı anlar ise izleyicilere oldukça keyifli anlar yaşattı.

Etkinlik sonrasında açıklama yapan Alaiye Hotels Genel Müdürü Selim Soylu “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlar bugünün küçükleri, yarının büyükleri. Alaiye Resort Hotel olarak sadece olduğumuz ana değil, aynı zamanda geleceğe de odaklanıyoruz. Bugün etkinliğe katılan çocuklarımıza aynı zamanda turizm sevgisini de aşılamak istedik. İçlerinde, büyüdüğünde turizm sektöründe çalışacak ve belki de otellerimizde görev alacak çocuklar olacak.” dedi. Alaiye’nin sosyal sorumluluk projelerinin sürekli devam edeceğini vurgulayan SOYLU, sezon boyunca farklı etkinliklerin planının hazırlıklarını şimdiden yaptıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 17:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83