Alanya 33 şehidine ağlıyor

Alanya 33 şehidine ağlıyor
Suriye’nin İdlib kentinde Esed Rejimi Güçleri tarafından TSK unsurlarına düzenlenen hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu, 32 askerimizin yaralandığını açıkladı. Türkiye’yi yasa boğan acıya Alanya’da sessiz kalmadı ve birçok kişi yaşadıkları acıyı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR;

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “’Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için.’ Şu mübarek günde Allah vatanımızın müdafaası için canını ortaya koyan bütün Mehmetçiklerimize yar ve yardımcı olsun. İdlib’deki hain saldırı sonucu Şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!”

 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanlığı tarafından ise, “Yansın Suriye, Yıkılsın İdlib” yazılı bir paylaşım yapıldı.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Yönetimi, “İdlip’te şehit olan 33 askerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.”
 
İYİ Parti Alanya İlçe Yönetimi, “Idlip’te rejim güçlerinin alçak saldırısı sonucu 33 askerimiz şehit olmuştur; 32 askerimiz ise yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimize Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Bu saldırının sonucunda izlenecek olan politikaları yakından takip ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Birlik olmaya davet ediyoruz.”
 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, “İdlip’te şehit düşen Kahraman Askerlerimize Allah’tan Rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim bu mübarek günde şanlı ordumuzun yar ve yardımcısı olsun.”
  

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2020, 12:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83