Alanya askerlerimize destek için yürüyecek

Alanya, cumartesi günü TSK’nın Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla yürüyecek. Belediye Başkanı Yücel, siyasi parti ve STK ilçe temsilcilerinin de katılacağı yürüyüşe tüm Alanya halkı davet edildi.

Alanya askerlerimize destek için yürüyecek
Alanya’da Kahraman Mehmetçik'e destek vermek, ayrıca terör unsurlarını lanetlemek için 3 Mart Cumartesi günü destek yürüyüşü yapılacak. Yürüyüşe Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşlar katılacak.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı ve bugün 41. gününü geride bırakan Zeytin Dalı Harekatına Alanya'dan dev destek geliyor. Kahraman Mehmetçik'e destek vermek, ayrıca terör unsurlarını lanetlemek için Alanya Afrin Platformu tarafından yapılacak destek yürüyüşü 3 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da yapılacak. Alanya Kaymakamlığı'nın onayladığı yürüyüşe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ile Alanya'daki pek çok sivil toplum kuruluşu temsilcisi de ekipleriyle beraber katılacaklar.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 13:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83