'ALANYA ATEŞ ÇEMBERİNDE'

Vatan Partisi Alanya ilçe Örgütü dün Alanya’da yaşanan olaylar üzerine yönetim kuruluyla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi

'ALANYA ATEŞ ÇEMBERİNDE'
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu şu tespitlerde bulundu. Rüzgâr ekerseniz fırtına biçersiniz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bu ateş başta bölgemiz olmak üzere tüm Türkiye’yi yakmaya devam edecek dedik ve dün öyle oldu.


Bizleri küçük resimle oyalarken tüm halkımızı büyük resmi görmesine engel olunuyor. Şehitlerimizi anmak için toplanırken polisimiz, jandarmamız yaralanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Vatan Partisi olarak dünden bugüne Alanya’da onlarca eylem, onlarca etkinliğe öncülük ettik. Haziran eylemlerinde haklı duruşumuzla herkesin taktirini topladık. Hiç kimseye hiçbir esnafa,turizmciye zarar vermeden sadece halkımıza kendimizi anlattık ve başardık. Her seferinde Alanya’mıza doğruları anlattık. Hiç kimsenin malına, canına kast etmedik. Dünkü grupların amacı nedir? Kendilerini mi anlatmış oldular. Yakarak yıkarak, huzursuzluk yaratarak. Zaten kötü bir turizm sezonu geçiren Alanya’nın fişini çekmiş oldular.


Alanyalı bunu yapmaz. Yapmamalıdır. Dün bu olayları körükleyen, insanları karşı karşıya getiren sağımızdaki, solumuzdaki ilçelerden toplama gruplarla Alanya’yı karıştıran bu kişiler tespit edilmelidir. Eylem böyle yapılmaz. Eylem kendini anlatma kamuoyunu bilgilendirme amacıyla yapılır. Ortada doğru bir eylem planı yoktur. Sadece, örgütü bile olmayan kişilerin fevri davranışları vardır. Başkanı yoktur. Yöneticisi yoktur. Yıllardır Vattan Partisi olarak söylediğimiz tespitimizi Alanya’mız için söylersek. ”Gladyo’nun yani ABD’nin oyunu Alanya’yı da vurdu. Bizim en önemli harcımız olan Anayasamızda da yer alan ilkemiz dün bu gruplar tarafından yok sayılmıştır. “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türkiye Halkına TÜRK MİLLETİ denir.


TÜRK’DE BİZİZ KÜRT’DE BİZİZ HEPİMİZ TÜRK MİLLETİYİZ



Yaşadığımız bu süreçte bizi ayrıştırmaya çalışanlar başarıya ulaşamayacaklardır. Türkü, kürdü, arabı, çerkezi, lazı hep birlikte tüm dünyaya ders niteliğinde bir kurtuluş mücadelesi vermişiz. Kimin ne olduğuna bakmadan, hangi görüşte olduğuna bakmadan, vatan toprağı için birleşmişiz. Bunu kendi küçük çıkarları, kısır düşüncelerine adet eden ve ABD nin ve AB’nin emperyalist oyunlarına hizmet edenler Türk Milleti karşısında yenilgiye uğrayacaklardır.


Bölgemiz ve ülkemiz için genel değerlendirmelerde de bulunan Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu “Büyük resmi göremezsek dün Alanya’mız da yaşatılmaya çalışan tabloyu da anlayamayız” dedi.


PKK İLE AKP VE CHP’Yİ EL ELE TUTUŞTURUYORLAR


Türkiye’ye PKK ile işbirliği yapma dayatması var. Bu Hrant Dink suikastından sonraki kampanyaya benziyor. Bakın suikast oldu ardından 10 yıl geçti, suikastın Amerika merkezli F-tipi Gladyo tarafından yapıldığı ortaya çıktı. Ama Hrant Dink suikastı nasıl kullanıldı? Onlar bir tek şunu düşünüyorlar: Biz PKK’yı Türkiye’ye nasıl sevdiririz? Biz PKK ile AKP ve CHP’yi nasıl el ele tutuştururuz? Zaten el le tutuşmuş durumdalar. Bunu nasıl kalıcı bir iktidara dönüştürebiliriz? Türkiye’ye şunu diyorlar: “Bakın siz Türk Milleti’ni Anayasa’dan çıkartmazsanız, PKK ile işbirliği yapmazsanız bu terör devam edecek.” Aynı zamanda Türkiye’nin PKK’ya karşı askeri harekette bulunması da bu şekilde tehditle karşılanıyor. Bakın PKK Başçavuşumuzu Adıyaman’da şehit ediyor, öbür yandan Amerika diyor ki PKK ile işbirliği yapın. Şimdi bu tabloyu dün Alanya’mız da yaşanan olaylarla bağdaştıralım. “Biz bunlara burada esnaflık yaptırmayız”. Diyor.Diğer grup “Alanya artık benim ister yaparım ister yıkarım”. Kimse unutmasın Alanya hepimizin. Sahip olursak hepimiz dünyaya ,ülkemize örnek bir şehir yaratmış oluruz.


TEHDİDİ KORKMADAN SAPTAYACAĞIZ


Türkiye tehdidin nereden geldiğini korkmadan saptayacak. Korkarak tehdide çare bulamazsınız. Amerika planlarını yapmış ilan ediyor. Açıkça diyor ki ABD: “PKK bizim kara gücümüzdür.” Amerika PKK’yı stratejik piyon olarak kullandığını bağıra bağıra söylüyor. Bunları görmeden kimse Türkiye’yi savunamaz. Bunları görmeden Atatürk Devrimi’ni, Türkiye’nin güvenini, huzurunu, barışı kimse sağlayamaz.


AKP VE CHP, PKK İLE İŞBİRLİĞİNE DERHAL SON VERMELDİR!


Onun için buradan AKP ve CHP’yi şiddetle uyarıyoruz. Derhal PKK ile işbirliğine son verin diyoruz. Bu yönde atılacak her olumlu adımın yanındayız. Olumsuz değiliz, onların Türkiye’ye kötülük yapmasını istemiyoruz, Türkiye Cephesi’nde yer almasını istiyoruz. Bu bir hükümet meselesidir. Türkiye bir Milli Hükümet ihtiyacı içindedir. Vatan Partisi buna taliptir. O zamana kadar da biz bütün partileri Türkiye Cephesi’nde bulunmaya davet ediyoruz. AKP ile CHP bir hıyanet hükümeti kurma hazırlığı içindedirler. PKK terör örgütünü de hedef alan bir uygulama içinde yer alırlarsa Vatan Partisi bunu destekleyecektir. Bakın Suriye ile işbirliği yapalım, Türkiye’de bombalar patlamaz. Başından beri söyledik, Suriye’yi bölenler Türkiye’yi bölüyorlar. Türkiye’de teröristlerle işbirliği yapan her hükümeti, Türk Milleti yıkacaktır!


BİRİCİK ÇÖZÜM


Gelinen bu noktada, Türkiye’nin toprak bütünlüğünü sağlamak ve barışa ulaşmak için, Vatan Partisi dışında bir seçenek gözükmüyor. Evet, hakikat budur. Vatan Partisi’nin büyüklüğü de buradadır. Biz her zaman her yerde doğru duruşumuzla Alanya’nın hizmetindeyiz. “Bütün kalbımiz insanlığın hizmetinde”.dedi.


Alanya’mızda yaşanan dünkü olaylarda zarara uğrayan ve görevi başındayken yaralanan polis memurumuza geçmiş olsun diliyoruz.”Bu tarz kışkırtıcı olayların yaşanmaması dileğiyle tüm halkımıza saygılarımızı sunarız” dedi

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ali çetin
ali çetin - 9 yıl Önce

haberinizi yapın kardeşim biraz'da haberle fotografın ilgisi olsun yaz günü kazakla montlamı geziyor bu kişiler

Ertan
Ertan - 9 yıl Önce

kutr dumanli havayi severmis. ortalik toz duman mhp li katillere firsat düsmüs.vatan partisi söylemlerine dikkat etmeli.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83