ALANYA AYDINLANACAK

Alanya geneline bu yıl yaklaşık 40 milyon TL'lik yatırım yapan ve enerji kesintilerinin önüne geçen Akdeniz Elektirk Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), aydınlatma çalışmalarına ağırlık verdi.

ALANYA AYDINLANACAK
Uğrak Mahallesinde ikamet eden ve 3 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum olan Osman Ak adlı vatandaşın aydınlatma talebini değerlendiren AEDAŞ, sokağın aydınlatmasını yaptı. 1 Eylül'de resmi talebi yapılan bölgede aydınlatma çalışmaları 2 günde bitirildi.

KURŞUNLANAN TRAFO YENİLENDİ

Uğrak Mahallesinde 20 Ağustos günü kurşunlanarak tahrip edilen trafonun yerine ise yenisi yapıldı. Olayla ilgili olarak Jandarma'ya şikayette bulunan AEDAŞ İşletme Tesis Müdürü Mustafa Altun, olayın yaşandığı an herhangi bir ihbar almadıklarını belirterek, "Yaşanan üzücü hadiseden dolayı görgü tanığı bulunamadı. Milli servetimiz olan trafolara yönelik bu tür saldırılıra ne yazık ki sık sık rastlıyoruz. Vatandaşlarımızın bu tür olaylarda bizlere ve güvenlik güçlerine yardımcı olmasını bekliyoruz" dedi.

İLAVE TRAFO YAPILDI

AEDAŞ ayrıca Uğrak Mahallesine bir de ilave trafo tesisi yaptı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Altun, "Uğrak mahallesinde enerjinin yetersiz gelmesi nedeniyle sık sık voltaj düşüklüğü yaşanıyordu. 1980'li yıllarda yapılan trafo yetersiz geliyordu. Sorunu tespit ettikten sonra mahalleye 100 KVA gücünde ilave yeni trafo canlı bahis siteleri yapacağız ve 56 direk dikeceğiz. Direklerin yerleri kazıldı. Kısa süre içinde direkleri dikip trafoyu devreye sokacağız. Yapılan çalışmaların ardından bölgede ciddi bir rahatlama yaşanacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2015, 16:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83