ALANYA BELEDİYE MECLİSİ'NDEN MAHMUTLAR'A MÜJDE

Mahmutlar Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu, bugün yapılan Meclis Toplantısından oybirliğiyle kabul edildi.

ALANYA BELEDİYE MECLİSİ'NDEN MAHMUTLAR'A MÜJDE
Alanya Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında bugün Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis,  Belediye Başkanı Yücel’in yeni kurulan  Seçim Hükümeti’nin vatana hayırlı olması dilekleriyle açıldı. Yücel, gündem maddelerine geçmeden önce Meclis Üyelerinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve zabıta personelinin Zabıta Haftasını kutladı. 

Bugün başlayan ve bir hafta devam edecek Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında, Zabıta Memurları da Belediye Başkanı Yücel’e ve Meclis Üyelerine çiçek dağıttı.

CHP GRUBUNDAN ZABITAYA TEŞEKKÜR

Mecliste söz alan CHP Grup sözcü ve Meclis Üyesi Erdoğan Toktaş, Zabıtalar için hazırladığı konuşma metnini okudu. Alanya Belediyesi Zabıtalarına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Meclis Üyesi Nefise Develioğlu da grup adına Zabıta Müdürü Hasan Akın’a bir buket çiçek sundu.

“PLAN MAHMUTLAR HALKINA HAYIRLI OLSUN”

Bugün yapılan Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısında Mahmutlar Mahallesi’nin 1/1.000’lik Uygulama İmar Planı Meclis Üyelerinin oybirliğiyle meclisten geçti. 

Daha önce kabul edilen 1/25.000’lik ve 1/5.000’lik  planlardan sonra 1/1000’lik plan da İmar Komisyonundan geldiği şekliyle meclis üyeleri tarafından kabul edildi. Başkan Yücel alınan kararların hayırlı olmasını diledi. Yücel, “Seçimlerden sonra beldelerdeki imarla ilgili sıkıntıları çözmek için başlattığımız uygulama imar planı tadilatı ve plan değişiklikleriyle ilgili çalışmalarımız bonus veren siteler devam ediyor. Bugün yapılan belediye meclisinde Cikcikli Mahallesi’nin 18.5 hektarlık bir alanında  yapılan 1/1000’lik imar planı düzenlemesi ile Mahmutlar Mahallesi’nde yapılan Uygulama İmar Planı Revizyonu oybirliğiyle kabul edildi” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 16:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83