ALANYA BELEDİYESİ 4 NOKTADA ÜCRETSİZ KURBAN KESİMİ YAPACAK

Alanya Belediyesi, bu yıl da vatandaşlara ücretsiz kurban kesim hizmeti veriyor. Bayramın birinci ve ikinci günü, Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Mamutlar Şantiye Alanı ve Payallar Hizmet Binası bahçesi olmak üzere 4 ayrı noktada ücretsiz kesim yapılacak.

ALANYA BELEDİYESİ 4 NOKTADA ÜCRETSİZ KURBAN KESİMİ YAPACAK

 Alanya Belediyesi Kurban Bayramı öncesi vatandaşların güven ve huzurlu bir şekilde bayramlarını geçirebilmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yoğun talep üzerine kurban kesim yerlerinin sayısını bu yıl arttıran Alanya Belediyesi, Eşgilik Düğün Salonu, Gazipaşa Dolmuş Durağı, Mamutlar Şantiye Alanı ve Payallar Hizmet Binası Bahçesi olmak üzere 4 ayrı noktada kesim yapılacak. 

banner111

KESİMLER VETERİNER HEKİM KONTROLÜNDE YAPILACAK
Vatandaşların Kurban Bayramının birinci günü bayram namazından sonra hayvanlarını getirerek Veteriner Hekim kontrolünde kesimlerini yaptırabileceklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Kesimler din görevlileri eşliğinde İslami kurallara uygun ve son derece hijyenik ortamlarda ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecek.’’ dedi.

VATANDAŞLARA ÇEŞİTLİ İKRAMLAR YAPILACAK
Kurban kesimi sırasında vatandaşlara ikramlarda yapılacak. Kurban Bayramının birinci günü sabah namazını müteakip başlayan kesim hizmetini almaya gelenlere sabah simidi, peynir, çay ikramı, öğlen kavurma –ayran servisi ve gün boyu ücretsiz ikramlar  yapılacak. 
Vatandaşlar bayramın 1 ve 2. günü ücretsiz kurban kesiminden yararlanabilecekler.

Alanya Belediyesi Kesim Merkezleri:
Eşgilik Düğün Salonu,
Gazipaşa Dolmuş Durağı
Mamutlar Şantiye Alanı 
Payallar Hizmet Binası 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2015, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83