Alanya Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Alanya Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde 10 yeni aracı daha hizmete sokarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün araç filosunu güçlendirdi. Büyükşehir Yasasıyla sınırları 56 kat büyüyen Alanya Belediyesi şehrin her noktasına kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek için araç filosuna yeni araçlar eklemeye devam ediyor.

Alanya Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
YENİ ARAÇLAR DUALARLA HİZMETE GİRDİ

Alanya Belediyesi’nin araç filosuna katılan 10 yeni araç için Tosmur Temizlik İşleri Merkez Şantiyesinde dua töreni düzenlendi. Törene Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim amirleri ve davetliler katıldı.
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir’in yeni araçlarla ilgili yaptığı açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı açıklamada Alanya Belediyesi olarak en iyi yapılanmayı, en iyi kurumsallaşmayı yapan belediye olduklarını söyledi. Başkan Yücel, “Tüm mesai arkadaşlarımla bunu gerçekleştirdik, bunu da buradan iddia ediyorum” dedi.

“TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

“Daha temiz, daha mutlu, daha huzurlu ve daha güvenilir bir Alanya için var gücümüzle çalışıyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şunları kaydetti:
“4 yıl içinde 160. resmi plakalı aracımızı belediyemize kazandırdık. Aralarında iş makinelerinin de yer aldığı 5-6 aracımız daha tescil aşamasında. Müdürümüzün de belirttiği gibi Temizlik İşleri bünyesindeki araç sayımızı ise yeni araçlarla birlikte 115’e çıkardık. 32 adet ambalaj atıkları toplama aracımızla birlikte Temizlik İşleri bünyesinde toplamda 147 araçla hizmet vermeye devam ediyoruz”.

“AMBALAJ ATIKLARINI ÖZELLEŞTİRDİK”

Ambalaj atıklarını toplama ve ayrıştırmayı özelleştirdiklerini hatırlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Denetim ve kontrolü bizde olmak kaydıyla temizlik işerinden ambalaj atıklarını toplama ve ayrıştırmayı ayırdık. ZORTAŞ Firması ve Alanya Geri Dönüşüm firmasına yaptıkları hizmetlerden dolayı bölgem ve kurumum adına teşekkür ederim” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN BU ARAÇLARI ALMAK DEĞİL BUNLARI KORUMAK VE KULLANMAK, BUNLAR BEYTÜLMALIDIR”

Modern teknolojiyle donanımlı Temizlik İşlerine kazandırılan 10 araçla ilgili yaptığı açıklamada Başkan Yücel, “Önemli olan bunları almak değil, bunları korumak ve kullanmak. Bunu, üstüne basa basa söylemek istiyorum. Ne kadar korur ve bakımlı kullanırsak bu halka, bu memlekete o kadar çok hizmet etme olanağı sağlarız. Kendi malımızdan daha çok korumak zorundayız. Çünkü bunlar beytülmalıdır. Alanyamıza hayırlı, uğurlu olsun”. 

160 RESMİ PLAKALI ARACIMIZ VAR

Müftülük görevlisi Hasan Atik’in okuduğu duanın ardında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, protokol, davetliler ve basınla birlikte araçları tek tek inceleyerek, bilgi verdi. Gezi sırasında Başkan Yücel, geri dönüşüm ve çöpte geçen yıldan beri yüzde 30 bir artış olduğunu da hatırlattı.

HİZMETE SUNULAN YENİ ARAÇLAR

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 2018 yılında hizmet filosuna katılan 10 yeni araç ise şunlar:
1 adet çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte, 1 adet isuzu marka araç üzerine yapılan 8+1 m3 hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı, 2 adet iveko marka araç üzerine yapılan 11+1 m3 hidrolik sıkıştırmalı çöp aracı, 1 adet mobil lastik tamir aracı, 5 adet geri dönüşüm ambalaj atığı toplama aracı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2018, 16:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83