Alanya Belediyesi araç kiralayacak

Alanya Belediyesi’nin Ekim ayı Meclis Toplantısı’nda 2021 yılı tahmini gelir gider bütçesi 509 milyon TL olarak oybirliği ile kabul edilmiş, bu bütçeden yatırıma ayrılan 169 milyon TL’nin 23 milyon 452 bin TL’si araç kiralamalarına ayrılmıştı.

Alanya Belediyesi araç kiralayacak
Belediye, 2021 yılında kullanılmak üzere araç kiralama ihale ilanları yayınladı. Şantiyeler için 2 adet TIR, paletli dozer ve yükleyici ihalesi 10 Kasım Salı günü Oba Ek Hizmet Binası’nda açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Ayrıca çeşitli hizmetlerde kullanılmak üzere farklı türlerde 60 adet araç kiralanacak. Yine açık ihale usulü ile yapılacak ihale 1 Aralık Salı günü Oba Ek Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterleri tamamlayan taliplilerin tekliflerini ihale tarih ve saatine kadar ihalenin yapılacağı adrese teslim etmeleri veya aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla göndermeleri istendi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bütçe ve yatırımlar konusunda meclis üyelerinden gelen soruları yanıtlayarak araçların neden kiralandığını şöyle açıklamıştı: “Alanya’nın kışlık nüfusu ile yazlık nüfusu farklı. Kışın 400 bini geçmeyen nüfus, yazın 1 milyonu geçiyor. Bu araçların hepsi mevsimlik kiralanan araçlar. 60’ın üzerinde araç kiralanıyor. Hem tasarruf amaçlı hem de ihtiyacımız olan bölgelerde kullanılacak. Kışın belediyeye su tankeri lazım değil. O araçları getirip de burada park yerinde paslatamayız. 8 aylık araçlarımızı kiralıyoruz. Hem iş gücünü hem de iş makinesi gücünü o şekilde değerlendiriyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 11:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83