Alanya Belediyesi meydan projesini hayata geçiriyor

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerin ekonomik ve sosyal yönden kalkınmasını sağlamak için yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapılıyor.

Alanya Belediyesi meydan projesini hayata geçiriyor
Alanya Belediyesi yaptığı yatırımlar ve hizmetlerle kırsal mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi yapan Fen İşleri ekipleri, mahallenin kuzeyindeki yerleşim yerlerini de yeni yollara kavuşturuyor. Belediyenin yaptığı yatırımlarla Güzelbağ Mahallesi’nin daha yaşanılabilir bir hale geldiğini belirten mahalle sakinleri, “ Son meydan düzenlemesi ile mahallemiz yeni ve modern bir görünüme kavuştu. Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Meydan düzenleme çalışmaları kapsamında merkezden sonra ara sokaklarında parke taşı ile kaplanacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şu an bölgede 3 ayrı noktada çalışma yapıyoruz. Daha önce mevcut yolları daha işlevsel hale getirerek 10 kilometre asfalt yaptık. Mahalle merkezindeki okulu yeniden düzenleyerek çocuklarımızın hizmetine sunduk. Şu an mahalle meydanı yanı sıra kuzeydeki yerleşim yerlerine rahat ulaşım sağlanması için yol ve taş duvar çalışmamız devam ediyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2017, 09:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83