Alanya Belediyesi'nden 15 km'lik sıcak asfalt

Alanya Belediyesi, tüm mahallelerde asfaltsız yol bırakmamak için aralıksız çalışırken bir yandan da parke ve kaldırım çalışmaları ile mahalleleri güzelleştiriyor. Alanya Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar kapsamında Konaklı Mahallesi'nde bulunan caddelerdeki parke ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Alanya Belediyesi'nden 15 km'lik sıcak asfalt
15 KM ASFALT, 108086 M2 PARKE İLE 426 M KALDIRIM YAPILDI
Alanya Belediyesi, tüm mahallelerde asfaltsız yol bırakmamak için aralıksız çalışırken bir yandan da parke ve kaldırım çalışmaları ile mahalleleri güzelleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda Konaklı Mahallesinde 426 m kaldırım ve 108086 m2 parke yapım işi gerçekleştirildi. Ayrıca bozuk olan kaldırım ve parke taşları yeniden onarılarak vatandaşlara rahat ve güvenli bir ulaşım sağlandı.

YENİ PROJELER YOLDA

Çalışmalar kapsamında 15 kilometre asfalt çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşturulan caddeler, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları ile Alanya’nın görünen yüzü oldu. Konaklıya kültürel ve sosyal alanlarda yeni projelerin yolda olduğu müjdesini veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu yöndeki çalışmaların sürdürüldüğünü aktardı.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018, 17:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83