Alanya Belediyesi'nden dört dörtlük cadde

Alanya Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Avsallar, İncekum ve Okurcalar Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Okurcalar Mahallesi’nde Mehmet Ali Birdoğan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Alanya Belediyesi'nden dört dörtlük cadde
Alanya Belediyesi fen İşleri ekipleri, sıcak asfalt çalışmasına devam ediyor. Batı bölgelerinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Avsallar ve İncekum Mahallesi’nde 5 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI OKURCALAR’DA DEVAM EDİYOR

Okurcalar Mahallesi’nde bölünmüş yol olarak hizmete açılan Mehmet Ali Birdoğan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına devam eden ekipler, 1 kilometre olarak planlanan çalışmayı birkaç gün içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

BAŞKAN YÜCEL: “ÇALIŞMALARIMIZI ARA VERMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Okurcalar Mahallesi’ne dört dörtlük bir cadde kazandırdıklarını söyledi. Yücel şöyle devam etti; “Daha önce altyapısını ve kaldırım çalışmasını tamamladığımız caddenin sıcak asfaltını yapıyoruz. Batı bölgelerinde yaklaşık olarak 6 kilometre sıcak asfalt gerçekleştirmiş olacağız. Halkımıza dört dörtlük hizmet için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2018, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83