Alanya Belediyesi'nden hizmet duvarı

Alanya Belediyesi'nden hizmet duvarı
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Batı bölgesinde bulunan bütün mahallelerde çalışmalarına devam eden Belediye ekipleri, hizmetleriyle vatandaşların takdirini topluyor.

REKREASYON ALANI İÇİN DUVAR ÖRME İŞLEMİ DEVAM EDİYOR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Batı Alanya’ya kazandıracağı dev rekreasyon alanı için hazırlıklar devam ediyor. Türkler, Payallar ve Konaklı sahilini kapsayarak 2,5 km’lik alan içerisinde bisiklet ve yürüyüş yolu, ailelerin, genç ve yaşlıların vakit geçirebileceği dinlenme ve piknik alanları, çocuk oyun alanı, fitness alanı, meydan, seyir terası, süs havuzları ve yeme-içme alanlarının yer alacağı dev projede istinat duvarı çalışmasının 1. etabı sona erdi. Bölgenin çehresini değiştirecek projede, 2. etap çalışmalarının ardından peyzaj ve düzenleme çalışmalarına geçileceği açıklandı.

PAYALLAR’DA SATHİ ASFALT İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM

Alanya Belediyesi ekipleri, Payallar Mahallesi Kale Sokak ve Işıklar Caddesi’ni kapsayan alanda sathi kaplama asfalt için hazırlıklarını tamamladı. 1 kilometrelik sathi asfalt için ilk etapta yarın (Cuma) düzenlenen yola astar atılacak. Daha sonra sathi asfaltla kaplanacak yol, 1 hafta içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine açılacak.

CADDE VE SOKAKLARDA PARKE ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Batı Alanya’daki cadde ve sokaklarda parke çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda yağmur suyu hattı çekilen Türkler Mahallesi Sarısu Sokağı’nda 250 metre, Konaklı Mahallesi Kekikyağı Sokak’ta 200 metre, Beyoğlu Caddesi’nde 200+200, toplam 400 metre, Sipahioğlu Çarşısı yan yollarında 200 metre olmak üzere toplam 1050 metre parke çalışması yapılıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulacağı açıklandı.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2020, 20:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83