Alanya Belediyesi'nden moloz temizlik hizmeti

Alanya Belediyesi'nden moloz temizlik hizmeti
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yaz sezonunun sona ermesi ve yenileme çalışmalarının başlamasıyla birlikte ev, otel ve iş yerlerinde yapılan tadilatlarda ortaya çıkan molozlar için temizlik hizmeti veriliyor.
Şehrin her noktasında ihtiyaca ve talebe göre çalışmalarına devam eden Alanya Belediyesi, temizlik ve hijyen konusunda, şehrin hiçbir noktasında taviz vermeyen Alanya Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce hizmete soktuğu yeni faaliyetle moloz atıklarının temizlenmesi konusunda da önemli çalışmalar yürütüyor.

İŞ MAKİNELERİYLE TEMİZLİK İMKANI

Kış tadilat sezonuna girerken ev, otel ve işyerlerinde yapılan tadilatlardan sonra ortaya çıkan atıkların sokakları kirletmesini önlemek için vatandaşların işlerini kolaylaştıran önlemler alınıyor. Yapılan tadilatlar sonucunda ortaya çıkan moloz atıkları Alanya Belediyesi tarafından ücret (210 TL) karşılığında alınıyor.

YENİ KONTEYNERLER EKLENDİ

Bu hizmeti daha iyi yerine getirebilmek adına filoya on adet yeni konteyner daha ilave edildi. Randevulu moloz toplama sistemi ile yol kenarlarında ve kaldırımlarda molozların çirkin görüntüler oluşturmasını engellemek istediklerini ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Daha temiz bir Alanya için çalışıyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 15:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83