ALANYA BELEDİYESİ'NDEN YARDIM ELİ

Alanya Belediyesi, bakıma muhtaç yaşlılara, engelli ve yatağa bağımlı hasta ve ihtiyaç sahiplerine her ay maddi yardımda bulunuyor. Alışverişlerini kendileri yapamayacak durumda olan ihtiyaç sahiplerine ise; aylık gıda ve temizlik malzemesi alınıyor. Belediye bünyesinde bulunan fizyoterapist ve psikolog tarafından da belirli aralıklarla muayene ediliyor.

ALANYA BELEDİYESİ'NDEN YARDIM ELİ
 MADDİ VE GIDA YARDIM SAĞLANIYOR

Alanya Belediyesi, yardıma muhtaç ailelere ve evinde tek başına yaşayan yaşlı ve hastalara düzenli olarak her ay yardımda bulunuyor. Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belirli aralıklarla ihtiyaç sahiplerine nakdi para, alışveriş yapamayacak durumda olanlara ise gıda ve temizlik malzemesi ve medikal malzeme yardımında bulunuluyor. Gerekli görülen durumlarda, hastalar sağlık kontrolünden geçiriliyor. Belediye bünyesinde bulunan fizyoterapist ve psikolog tarafından belirli aralıklarla muayene ediliyor. 


SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLİYOR


Alanya Belediyesi olarak merkez ve mahallelerde yaşayan yaşlı ve hastaları evlerinde düzenli olarak ziyaret ettiklerini belirten Sosyal İşler Müdürü Bilal Nurgül, “Sosyal İşler Müdürlüğü olarak hasta,  bakıma muhtaç yaşlılara ve engelli vatandaşlarımıza düzenli olarak yardımda bulunuyoruz. Alışverişlerini yapamayanlar içinde kendimiz ihtiyaçlarını karşılayarak evlerine teslim ediyoruz. Talep durumunda ise; Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’miz psikologları ve fizyoterapistleri tarafından hastaları muayene ediyoruz. Sosyal İşler Müdürlüğü olarak imkanlarımız ölçüsünde dar gelirli, kimsesiz, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz" dedi


Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 16:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83