Alanya Belediyesi'nden yeni spor parkları

Alanya Belediyesi, mahallelere parklar ve sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyor.

Alanya Belediyesi'nden yeni spor parkları

Alanya Belediyesi, mahallelere parklar ve sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyor. Küçükhasbahçe Mahallesi’ne yeni bir park yaptıklarını ve çalışmaların kısa süre sonra tamamlanacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Parkımız, basketbol sahası, spor aletleri, çocuk oyun gruplarıyla çocuklarımıza ve vatandaşlarıma hizmet verecek ve onların sosyal alan ihtiyacını karşılayacak.” dedi.

banner111
Kentin tüm mahallelerinde parklar ve çocuk oyun alanlarının sayısı hızla arttıran Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Küçükhasbahçe Mahallesi Yiğit Sokak 2641 Ada’da bulunan 1588 m2’lik yeşil alana yapılan park projesinde sona gelindi. Bitkilendirmesi yapılan park, ilerleyen günlerde çocuk oyun grupları, dış mekân spor aletleri, basketbol sahası, tırmanma çocuk oyun grubu ve oturma alanlarının montajı yapılarak mahalle halkının ve çocukların kullanımına açılacak.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83