Alanya Belediyesi o alanları dezenfekte ediyor

Alanya Belediyesi o alanları dezenfekte ediyor
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocuk ve vatandaşların daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda vakit geçirebilmeleri amacıyla, Ülkemizde görülen ilk Covid-19 vakasından bu yana dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yapılan çalışma ile bulaşıcı hastalıkların yayılmasının önlenmesi amaçlanırken ekipler, Şehir genelinde bulunan çocuk oyun grupları, spor alanları, yürüyüş ve mesire alanları dezenfektan ile temizleyerek hijyen sağlamaya devam ediyor.

UYAR: “VATANDAŞLARIMIZ İÇİN BÜTÜN TEDBİRLERİ ALIYORUZ”

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, yaptığı açıklamada vatandaşların ve çocukların yoğun olarak bulunduğu ortamların, hijyenik şartlara sahip olması amacıyla gerçekleştirilen dezenfekte işlemlerinin, periyodik aralıklarla sürdürüldüğünü söyledi. Uyar: “Uluslararası kalite belgeli ve Sağlık Bakanlığı ruhsatlı dezenfektan solüsyonlarımızla halkımızın ve çocuklarımızın yoğun olarak bulunduğu parklar, çocuk oyun grupları, spor alanları, yürüyüş ve mesire alanlarımızı periyodik olarak dezenfekte ediyoruz. Son günlerde artan vakalar nedeniyle yoğun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün vatandaşlarımızı tedbirli olmaya davet ediyoruz.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2020, 10:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83