Alanya Belediyesi sokağa çıkma yasağını fırsata çevirdi

Alanya Belediyesi sokağa çıkma yasağını fırsata çevirdi
Trafik yoğunluğunun olduğu caddelerde, sokağa çıkma yasaklarının olduğu günleri fırsat bilerek çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, hafta sonu sokağa çıkma yasağında da çalışmalarına devam etti.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Atatürk bulvarı, Ahmet Tokuş bulvarı ve D-400 karayolu üzeri orta refüjde ağaçların kuruyan dallarını budama işlemlerini yaparak ağaçların kalitesini, büyüme hızını, ömrünü, estetiğini ve hastalıklara karşı direncini arttırması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

UYAR: “DAHA YEŞİL BİR ALANYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada; “Alanya Belediyesi olarak Şehir genelinde kent estetiğini koruma ve geliştirme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelge doğrultusunda hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek trafik yoğunluğunun olduğu caddeler üzerinde bulunan ağaçların budama, bakım gibi işlemlerini yaparak daha yeşil bir Alanya için çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2021, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83