"Alanya Belediyesi sporda öncü bir belediyedir"

Alanya’nın ev sahipliği ile Galip Dere Plajı’nda iki gün boyunca gerçekleştirilen Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Aquathlon Finali’nin sonunda Vogue Restaurant’ta kapanış yemeği düzenlendi.

"Alanya Belediyesi sporda öncü bir belediyedir"
Alanya’nın ev sahipliği ile Galip Dere Plajı’nda iki gün boyunca gerçekleştirilen Triatlon Avrupa Kupası ve Türkiye Triatlon Federasyonu Aquathlon Finali’nin sonunda Vogue Restaurant’ta kapanış yemeği düzenlendi.


YÜCEL: “ALANYA BELEDİYESİ SPORDA ÖNCÜ BİR BELEDİYEDİR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Turizmin gözbebeği Alanya’mızda 2 gün boyunca uluslararası boyutta eşsiz bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yaptık. 35 ülkeden 600’e yakın sporcu yarışımıza katıldı. Alanya’mızda sizi ağırlamaktan onur duyduk.  Alanya’nın çeyrek asırdır süren triatlon serüvenini, bu hafta sonu gerçekleştirdiğimiz 28. Triatlon Avrupa Kupası Yarışları ve Türkiye Triatlon-Aquatlon Final müsabakaları ile taçlandırdık. Alanya Belediyesi, her zaman sporda öncü bir belediyedir. Her yıl ulusal ve uluslararası 70’e yakın spor organizasyonu, kamplar ve seminerlere ev sahipliği yapıyoruz. Bu organizasyonumuzun gerçekleşmesinde bize destek veren tüm kamu kurum ve kuruşlarına teşekkür ederim.” dedi.

YALÇINKAYA: “İLK ULUSLARARASI ORGANİZASYONUM”

Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, “28.’ sini gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonda çok heyecanlı iki gün geçirdik. Organizasyon kendisini ispat etmiş 28 yıldır yapılan; özellikle benim ilk uluslararası organizasyonum. O yüzden başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e kaymakamımıza ve tüm belediye çalışanımıza çok teşekkür ederim.” dedi.

CHRIS KITCHEN: “ HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Avrupa Triatlon Federasyonu Başkan Vekili Chris Kitchen, “Muhteşem yarışlara tanıklık ettik. Alanya’da umuyorum ki geleceğin olimpiyat sporcuları buralardan yetiştirilecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Avrupa Triatlon Federasyonu Başkan Vekili Chris Kitchen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya plaket verdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; Avrupa Triatlon Federasyonu Başkan Vekili Chris Kitchen’a, Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya’ya, Teknik Delege Euqene Kraus’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak’a, Yarış Direktörü Zafer Peker’e ve emeği geçenlere plaket verdi. 



 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2018, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83