Alanya Belediyesi standına ziyaretçi akını

İstanbul'da bu yıl 10. su düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda yerini alan Alanya Belediyesi'nin standı ziyaretçi akınına uğradı.

Alanya Belediyesi standına ziyaretçi akını
Türkiye'nin farklı illerinden ve birçok kurumun katıldığı Engelsiz Yaşam Fuarı'nda bu yıl 2. kez yer alan Alanya Belediyesi'nin standı engelli bireyler ve ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Standı engelli bireyler ve ailelerin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ve MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ziyaret etti.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEMİH YALÇIN'DAN ZİYARET

İstanbul Engelsiz Yaşam Fuarı'na katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve beraberindekiler, Alanya Belediyesi'nin standını ziyaret etti. Alanya Belediyesi'nin hizmetlerini ve sosyal çalışmalarını takip ettiğini belirten Yalçın, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibini tebrik etti. Alanya Belediyesi'nin çalışmaları hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'den bilgi alan Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, “Alanya Belediyesi'nin böyle anlamlı bir fuarda yer alması önemli. Belediye Başkanımız ve ekibinin çalışmalarını beğeniyle izliyoruz.'' dedi.

Ziyaretin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ve İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'a Alanyaspor forması ve ipek kozası tablosu taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 17:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83