Alanya Belediyesi yaşlıları yine unutmadı

Yaşlı ve engellilere yönelik projeleri ile adından söz ettiren Alanya Belediyesi, “Yaşlılar Gününde de yaşlıları unutmadı. “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolaysıyla Alanya Kalesi’nde kahvaltı düzenleyen Belediye, kahvaltının ardından yaşlılara teleferik turu düzenledi.

Alanya Belediyesi yaşlıları yine unutmadı
Alanya Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Alanya Huzurevi sakinleri için düzenlenen kahvaltı programına, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Sosyal Yardım Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Sosyal İşler Müdürü Bilal Nurgül, Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi Polikliniği personeli, Huzurevi Müdürü Sabit Demir, Müdür Yardımcısı Esra Özaslan ve Huzurevi sağlık ekibi katıldı.

Huzurevi sakinlerinden 60 kişilik grup Alanya Kalesi’nde bir kafede kahvaltı yaptılar. Yaşlılar Gününde hatırlanmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Yaşlı vatandaşlar, kendileri ile tek tek ilgilenen Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel’e teşekkür ettiler. Huzurevi sakinleri, Belediye Başkanı Adem Murat Yüceli’n her defasında kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, “ Biz Başkanımızdan çok memnunuz. Her zaman her konuda bize destek çıkıyorlar. Bu günde  bizi unutmadığı için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”diye konuştular.

Kahvaltı programın ardından teleferikle kale turu yapan yaşlılar eğlenceli bir gün geçirdiler.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2017, 15:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83