Alanya binlerce misafiri için hazır

Alanya Belediyesi her bayram olduğu gibi bu bayramda vatandaşların huzur ve mutluluğu için çalışmaya devam edecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri görev alanlarındaki temizlik ve denetim çalışmalarını tamamlayarak şehri bayrama hazırladı.

Alanya binlerce misafiri için hazır
Alanya Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı için oluşabilecek olumsuzluklara karşı önlemini aldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü cadde ve sokaklarda, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü deniz ve sahillerde, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise parklarda sürdürdüğü temizlik ve bakım çalışmalarını tamamladı. Zabıta ekipleri de tatlı ve gıda imalathanelerini denetleyerek, halkın sağlığı için gerekli önlemleri aldı.

ALANYA BAYRAM TATİLİNDE BİNLERCE MİSAFİR AĞIRLAYACAK

Alanya Belediyesi’nin tüm birimleriyle Bayrama hazır olduğunu belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Turizm bölgesi olduğumuz için yine binlerce tatilciye ev sahipliği yapacağız. Halkımıza ve misafirlerimize şeker tadında bir bayram yaşatmak için tüm birimlerimizle bayrama hazırız. Misafirlerimiz istek ve şikayetleri için 444 82 07 nolu Belediyemizin Çözüm Masası’nı anında arayabilir ya da 0 552 444 82 07 nolu Whatsapp’tan mesaj atabilirler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 17:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83