'Alanya Büyükşehir oluyor'

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, MATSO heyetinin ziyareti sırasında Alanya’nın Büyükşehir yapılacağını söyledi. Açıklama gündeme bomba gibi düştü

'Alanya Büyükşehir oluyor'
Geçtiğimiz günlerde seçimini gerçekleştiren Manavgat Sanayi ve Ticaret Odası yönetimi, Başkan Ahmet Boztaş öncülüğünde Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Karaloğlu, MATSO heyetinin ziyareti sırasında, “Hadi yine iyisiniz. Alanya il olmayı bırakın, Büyükşehir oluyor.  Manavgat olarak da siz en büyük ilçesi olacaksınız. Akseki, İbradı, Gündoğmuş, Gazipaşa, Anamur ve Ermenek gibi ilçelerinin nüfusunun toplamı bir araya geldiğinde Alanya bir il olmayı bırakın, Büyükşehir oluyor” dedi.

Antalya’nın tecrübeli gazetecilerinden Teslime Tosun, Vali Karaloğlu’nun açıklamasını köşe yazısına taşırken, “Sayın valimiz Manavgat ve Alanya arasındaki il olma yarışını ya bilmediğinden  ya da başka bir mevzudan bilinmez, müjde verir gibi bu sözler ağzından dökülünce Manavgatlı işadamları donup kalıyorlar. Neye uğradıklarını şaşırmışlar. Ne desinler? Karşılarındaki Vali ve OHAL’deyiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 14:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83