Alanya CHP'den etüt merkezi!

CHP İlçe Başkanı Karadağ, seçim zamanı verilen tüm sözlerin yerine getirileceğini söyledi ve Etüt Merkezi için bin metrekarelik bir alanı kiraladıklarını ifade etti

Alanya CHP'den etüt merkezi!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Alanya’yı ziyaretini değerlendirdi. Böcek’in turizm camiasıyla yarım kalmış bir toplantıyı tamamladığı kaydeden Karadağ, "Geçtiğimiz hafta Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Muhittin böcek Alanyamızı ziyaret etti. Öncelikli olarak partimizi ziyaret etti. Buradaki bütün partili arkadaşlarımız, davet ettiğimiz, duyurduğumuz, duyura bildiğimiz, bütün partili arkadaşlarımızla birlikte, güzel hoş bir sohbet gerçekleşti. Daha sonra programı gereği turizim camiasıyla yarım kalmış bir toplantıyı birlikte gerçekleştirdik. Konaklamayı Alanyamızda yaptı. Daha sonra millet ittifak ortağımız İYİ Parti'yi ziyaret ederek onlarla birlikte genel bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra tekrar bütün turizimcilerle birlikte bir toplantı yaparak Alanyamızın bir çok sorununu masaya yatırdık. Sivil toplum örgütleri ile birlikte olduk. Gerekenler nelerdir büyük şehrimize düşenler nelerdir bunun tartışmalarını yaptık ve Alanyamız için çok değerli ve iyi bir toplantı gerçekleştirdik. Bir çok konuda bizlere müjdesi oldu. Bunların başında dediğimiz gibi kreş olayı, halk eğitim projesi ve etüt merkezi projesi. Şu an aşağı yukarı etüt merkezi için 1000 metrekareye yakın bir yeri kiraladık. Oranın fiziki durumunu da gerçekleştireceğiz. Çok iyi bir toplantı oldu. Çok iyi bir ziyaret oldu. Ben buradan Büyükşehir belediye başkanımız Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyorum. Alanyamızın gerçekten bir çok sorununa değindik" dedi.

'ÇALIŞMALARIMIZI HIZLA SÜRDÜRECEĞİZ'

İlçe Kadın Kolları seçimi ve sonuca ilişkin de konuşan Coşkun Karadağ, CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın olağan kongre takviminin tamamlandığını söyledi.  Karadağ, "Geçtiğimiz cuma günü il başkanımızın daveti ile birlikte, ilçe başkanları, ilçe sekreteri ve ilçe eğitim sekreterleri ile birlikte başkan yardımcıları ile birlikte Antalya ilimizde bir toplantı yaptık. Bu yaptığımız toplantı özellikle 19 ilçenin tamamını davet ederek yaptığımız bir toplantıydı. Bu il başkanlığının ilk toplantısı oldu. Bu toplantıda da yapılması gereken tüm ilçenin ortak sorunlarını ele aldık. Bir takım bilgilendirmeler aldık. Önümüzdeki günlerde yapmamız gerekenleri masaya yatırdık. İyi bir toplantı oldu. Bütün yeni seçilen ve bu zamana kadar ki ilçe başkanları ile birlikte yeniden bir tanışma fırsatı bulduk. Akşam bir yemekle beraber oradaki görevimizi ve ziyaretimizi sonlandırdık. Geçtiğimiz pazar günü ise İlçe kadın kolları kongremizi tamamladık. Çok coşkulu bir şekilde toplantımız gerçekleşti. Tabi dediğimiz gibi Rayif abimizin isteği doğrultusunda gerçekten çok doğru bir toplantı oldu. Başkanımız Didem Karagöz'ü hep birlikte oybirliğiyle seçtik. Yeni görevine başladı. Ben buradan bir kere daha görevinde başarılar diliyorum. Daha önce bizim Gençlik kolları seçimlerimiz yapılmıştı ve dolayısıyla Alanyamızda Cumhuriyet Halk Partisinin olağan kongre takvimine son kadın kolları seçimi ile birlikte bitirmiş olduk. Son kongremiz, genel merkez kongremiz olacak. Büyük kongremiz olacak. Oradaki genel kongremizin coşkulu bir şekilde geçeceği çok kesin. Çünkü bu zamana kadar güzel seviyede kongreler gerçekleştirdik. Genel kongremizi de yaptıktan sonra artık siyasi çalışmalarımızı bütün bu kongrelerden çıkarttığımız sonuçlar neticesinde çalışmamızı hızlı bir şekilde devam ettireceğiz" dedi.

'VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ'

Gübre Fabrikası, Halk Et gibi projelerin seçim sözlerinden olduğuna dikkat çeken Karadağ, Mahmutlar, Avsallar ve Konaklı’nın ortak noktasında kreş açılacağını kaydetti. Karadağ, "Gübre fabrikasında da gene dediğimiz gibi seçim çalışmaları döneminde Büyükşehir belediye başkanımızın vermiş olduğun sözlerden bir tanesi Halket gibi bir takım projelerdi. Biz de tüm Antalya halkımıza dağıtımı söz konusu olacak. Burada özellikle eğitim camiasını ilgilendiren, eğitim konumunu bir çıta yukarı çıkarmak için bir etüt merkezinin müjdesini verdi ve hatta yerini de tuttuk. Şu an iç dizaynını yapacağız. Bunun dışında kreşi daha önce bir çok sefer daha söylemiştim. Sadece Alanya merkezimizde değil Mahmutlar’da ve özellikle batı kesimindeki Avsallar bölgesinde, Konaklı ve Avsalların ortak bir bölgesinde kreş açma çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımızı bir an önce gerçekleştirip yapacağız. Tabii ki de Büyükşehir bu zamana kadar seçim çalışmalarında vermiş olduğu sözleri tek tek yerine getirmekte. Alanyamız için büyük bir artı olacak bu. Halkımızdan çok iyi tepkilerle beraber özellikle doğu tarafında Ulaşım sorununu yerine getirdik çözdük. Şu an halkımızdan çok çok iyi tepkiler almaktayız. Tabi ufak tefek sorunlar mutlaka var ama bunun benzerini biz batı tarafındaki ulaşım sorunları çözerek, büyük bir ihtimalle şu an için Alanyamızdaki Ulaşım sorunu konuları çözmüş olacağız. Ayrıca 19 ilçemizde de ulaşım mastır planını için gene bir çalıştay yapıldı. Geçtiğimiz Perşembe günü orada da Alanyamızla İlgili çok ciddi sorunlar konuşuldu. Bu sorunlar sadece alanımız için değil 19 ilçemizin de tüm ortak sorunlarını masaya yatırarak ve özellikle de bu konuda uzman olmuş Türkiye'deki kişilerle ve üniversitelerle ve de Büyükşehir belediyelerince ortaklaşa bir çalışmaydı. Bunun neticelerini bir kitap haline çektikten sonra tabii ki kamuoyuna paylaşacağız" dedi.

























Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83