Alanya'da 131 işletmeye turuncu bayrak

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 15. si düzenlenen Turuncu Bayrak Ödül Töreni’nde 131 işletmeye Turuncu Bayrak verildi. İşletmeler Turuncu Bayrak ödüllerini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve protokol üyelerinden aldı.

Alanya'da 131 işletmeye turuncu bayrak

Villa Okan Kafe & Restoran’da gerçekleştirilen Turuncu Bayrak Ödül törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, ALTİD Başkanı Burhan Sili, TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, Meclis üyesi Emine Çalış, oda başkanları ve turuncu bayrak almaya hak kazanan işletmeciler katıldı.

banner111

 “SAĞLIKLI VE GÜVENİLİR MUTFAKLAR BİZİM EN ÖNEMLİ DEĞERİMİZDİR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ödül töreni öncesi yaptığı konuşmasında hijyen uygulamasına vurgu yaparak şunları söyledi; “ Sağlıklı ve güvenilir mutfaklar bizim en önemli değerimiz ve bizi dünyaya tanıtan yüzümüzdür. Alanya’daki yeme içme sektörü olarak turizmden en iyi şekilde pay alabilmek ve gastronomi kenti olmayı istiyorsak, güler yüzlülük, misafirperverlik, hijyen, kalite, sunum, dürüst ve doğru fiyat politikası gibi birçok konuda en iyi olmamız gerekiyor.” dedi.

HER YIL BAŞVURU SAYISI ARTIYOR

 Turuncu Bayrak için başvuruların her yıl arttığını belirten Belediye Başkanı Yücel, “Alanya Belediyesi olarak 15 yıldır düzenlediğimiz Turuncu Bayrak Yarışması’yla hijyen gibi uyulması gereken kurallara dikkat çekmeyi amaçlıyoruz. Geçen yıl 111 adet işletmeye bayrak verdik. Bu yıl sayımız 131’e ulaştı. Turuncu Bayrağa, her geçen gün ilginin artması ve halkımızın da aradığı kriterlerden biri olması bizleri sevindiriyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 17:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83