ALANYA'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da düzenlenen resmi törenle kutlandı.

ALANYA'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU

 Büyük Taarruz’un 94’üncü yıldönümü kutlamaları Alanya’da saat 09.00’da Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı. Törene, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, oda ve dernek temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

banner111
PROTOKOL ANITA ÇELENK SUNDU

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba’nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Töreni, Jandarma Üsteğmen Mehmet Ay'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Kaymakamlık'ta düzenlenen tebrik programıyla sürdü.

KAYMAKAM, GARNİZON KOMUTANI VE BELEDİYE BAŞKANI TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Atatürk Anıtı önündeki törenlerin ardından Kaymakamlık Makamında; Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in yanında Garnizon Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla ilgili tebrikleri kabul etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN "KURTULUŞ SAVAŞI KAHRAMANLARINI RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM"

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı Kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83