Alanya'da 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Alanya'da 30 Ağustos coşkusu
Büyük Taarruz’un 95’inci yıldönümü kutlamaları Alanya’da saat 11.00’de Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı. Törene, Alanya Kaymakam Vekili Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü Mehmet Durdu Öner, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, oda ve dernek temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

PROTOKOL ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKTI

Alanya Kaymakam Vekili Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Töreni, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın mesajı ve Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Per. Yüzbaşı Yavuz Erek’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Kaymakamlık Makamında düzenlenen tebrik programıyla sürdü.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Atatürk Anıtı önündeki törenlerin ardından Kaymakamlık Makamında; Alanya Kaymakam Vekili Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla ilgili tebrikleri kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 11:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83