Büyük Taarruz’un 95’inci yıldönümü kutlamaları
Alanya’da saat 11.00’de Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde başladı. Törene, Alanya Kaymakam Vekili
Gazipaşa Kaymakamı
Nurullah Kaya, Alanya
Belediye Başkanı
Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı
Yasin Emre, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.
Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektörü
Mehmet Durdu Öner, İlçe
Jandarma Komutanı Binbaşı
Serkan Akbaba, İlçe
Emniyet Müdürü
Haşim Çakmaklı, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, oda ve dernek temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
PROTOKOL ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKTI
Alanya Kaymakam Vekili Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Töreni, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın mesajı ve Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Per. Yüzbaşı Yavuz Erek’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Kaymakamlık Makamında düzenlenen tebrik programıyla sürdü.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI TEBRİKLERİ KABUL ETTİ
Atatürk Anıtı önündeki törenlerin ardından Kaymakamlık Makamında; Alanya Kaymakam Vekili Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla ilgili tebrikleri kabul etti.