Alanya'da açık havada sinema keyfi

Alanya Belediyesi, Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Özel olarak tasarlanan Gezici Açık Hava Sineması kamyonetiyle İshaklı Mahallesi’nde vatandaşlara Vizontele filmi izletildi.

Alanya'da açık havada sinema keyfi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in hayata geçirdiği yeni proje kapsamında hazırlanan özel araçta, İshaklı Mahallesi’nin sakinleri dev LED ekranda “Vizontele” filmini seyretti. Saat 20.30’da başlatılan ve adeta bir açık hava sineması havasında gerçekleşen gösterime mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

PATLAMIŞ MISIR EŞLİĞİNDE SİNEMA KEYFİ

İshaklı İlkokulu’nun bahçesinde gerçekleştirilen gösterim esnasında vatandaşlara ve çocuklara meyve suyuyla patlamış mısır ikram edildi. Mahalle sakinleri, Yılmaz Erdoğan ve Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği Vizontele filmi ile yaklaşık 2 saat keyifli bir akşam geçirdi.

BAŞKAN YÜCEL’E SİNEMA TEŞEKKÜRÜ

Alanya Belediyesi Gezici Açık Hava Sineması’nın ilk gösterimini gerçekleştirdiği İshaklı Mahallesi’nin Muhtarı Rasim Okyanus, açık havada sinema keyfini yaşayan vatandaşlar adına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti. Muhtar Okyanus; “Açık hava sineması tadında gerçekleştirilen böylesine keyifli bir gösterim için hem şahsım hem de mahalle sakinlerimiz adına Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ederim.” dedi.

YÜCEL: “BKM EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara yeni hizmetler sunmaya devam edeceklerini söylerken Vizontele ekibine ve BKM Film’e teşekkür etti. Başkan Yücel; “Vatandaşlarımızın birlikte eğlenceli vakit geçirebilecekleri yeni bir projeye imza attık. Gezici Açık Hava Sinemamız mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımıza açık hava sineması tadında film izlettirecek. Ayrıca bu projede Vizontele filminin gösterimine izin veren başta BKM Film ekibine, senarist ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile Ömer Faruk Sorak’a teşekkürlerimi sunarım.” dedi.  

GEZİCİ SİNEMA İSTEYENLER MUHTARLAR ARACILIĞIYLA BAŞVURABİLİRLER

Gezici Açık Hava Sineması’ndan faydalanmak isteyen vatandaşlar, mahalle muhtarları aracılığıyla bu hizmetten yararlanabilirler. Muhtarların şahsen yazılı bir dilekçe ile Alanya Belediyesi Çözüm Masası’na gelerek başvurularını yapabilecekleri açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 14:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83