ALANYA'DA BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

Ankara'da yaşanan patlamanın ardından tüm Türkiye'de 3 gün yas ilan edilmişti. Tüm ülkede olduğu gibi Alanya'da da bayraklar yarıya indirildi.

ALANYA'DA BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

Ankara'da yaşanan bobalı terör olayı sırasında 95 vatandaşımız hayatını kaybederken yüzlerce vatandaşımız ise yaşam mücadelesi veriyor. Patlamanın ardından tüm Türkiye'de 3 gün yas ilan edildi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük terör oalyı olarak gösterilen olayın ardından tüm ülkede bayraklar yarıya indirildi. 3 günlük milli yas süresince tüm resmi kurumlardaki bayraklar yarı seviyede kalacak.

Tüm ülke gibi Alanya'da da bayraklar yarıya indirildi. Tüm resmi kurumlarda bayraklar yarıya indirildi. Yarıya indirilen bayraklar arasında Alanya seyir terasına asılan yeni 9 adet dev Türk bayrağı da bulunuyor.

banner111
KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

Konuyşla ilgili alanya kaymakamlığı yaptığı açıklamada: Başbakanlık internet sitesinde yer alan açıklamada, "Son dönemde artan ve ülkede huzur ve barış ortamını bozmayı amaçlayan menfur terör saldırıları sonucunda şehit olan asker, polis ve köy korucuları ile hayatını kaybeden vatandaşların acı kaybından dolayı üç gün süreyle milli yas ilan edilmiştir. Yas alameti olarak yurt ve dış temsilciliklerimizde 12 Ekim Pazartesi günü güneşin batımına kadar bayraklar yarıya çekilecektir." denilmektedir. Bu çerçevede Alanya'daki kamu kurumlarında, açıklamanın yayınlanmasını müteakip bayraklar yarıya indirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 13:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83