Alanya'da bayram sonrası temizlik

Kurban bayramı boyunca temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram sonrası çalışmalarına hız vererek kurban kesim alanlarını ve kenti detaylı bir şekilde temizledi.

Alanya'da bayram sonrası temizlik
Kurban Bayramı boyunca 435 personelle tam kadro mesai yapan Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bayram sonrasında da yoğun mesaisine devam etti. Çöp konteynerlerini ve sokakları dezenfekte su ile baştan sona yıkayan ekipler, tüm şehirde genel temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Özellikle kurban kesim alanları ve mahallelerdeki konteynerleri muntazam şekilde temizleyen ekipler, sokak ve caddeleri de bayram sonrası pırıl pırıl bir görünüme kavuşturdu.

Temizlik çalışmalarının Alanya merkez ve tüm mahallelerde yapıldığını belirten Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, “özellikle Kurban Bayramı boyunca vatandaşlarımızın ve konuklarımızın temizlikle ilgili bir sorun yaşamamaları için yoğun gayret gösterdik. Aynı gayret ve çalışmayı bayram sonrası da sürdürerek, kentimizin her zaman olduğu gibi üs seviyede temizliğini gerçekleştirdik.  Bize ekip ve ekipman olarak tüm desteği sağlayan Belediye Başkanımıza ve tüm personele teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 14:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83