Alanya'da beklenen açılışın programı belli oldu

Alanya Belediyesi tarafından yapılan Kapalı Pazar Yeri yarın açılıyor. Kapalı hale getirilen ve modern bir görünüme kavuşturulan Salı Pazarı, 17 Nisan Salı (yarın) saat 10.00’da gerçekleştirilecek açılış töreni ile hizmete girecek. Vatandaşları açılış törenine davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın kapalı pazar yeri eksikliğinin giderildiğini, pazarcı esnafı ve vatandaşların rahatça kullanabileceği modern bir pazar yeri kazandırdıklarını söyledi.

Alanya'da beklenen açılışın programı belli oldu
Alanya Belediyesi, Ucuz Halk Pazarı ve Salı Pazarını daha modern bir görünüme kavuşturmak ve işlevini artırmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı. Kapalı hale getirilen Salı Pazarı yarın düzenlenecek tören ile hizmete giriyor.

BALIKÇI HALİ VE PAZAR ALANI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Alanya Belediyesi tarafından Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’nde başlatılan tadilat ve düzenleme çalışmaları kapsamında pazar yerinin üstü modern sistemlerle örtüldü. Tüm yapılar baştan sona yenilendi. Yeni düzenleme ile modern bir görünüme kavuşturulan Ucuz Halk Pazarı’nın güney kısmına giriş takı ve zabıta eğitim merkezi de yapıldı.

KAPALI PAZAR ALANI SALI GÜNLERİ DIŞINDA OTOPARK OLARAK HİZMET VERECEK

Yenilen yüzü ile örnek projelerden biri olan Kapalı Salı Pazarı, bölgede en önemli sorunlardan birisi olan otopark sorununa da çözüm getiriyor. Kapalı Pazar Yeri, otopark olarak da hizmet verecek.

YÜCEL, “TÜM ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZI AÇILIŞA DAVET EDİYORUM”

17 Nisan Salı Günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kentimize kazandırdığımız en güzel projelerden  birisi olan yeni kapalı pazar yerinin açılış törenine tüm esnaf ve vatandaşlarımızı davet ediyorum. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2018, 12:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83