Alanya'da Cumhuriyet ve Kadın konuşuldu

SDD tarafından organize edilen 'Cumhuriyet ve Kadın' paneli milletvekilleri Zuhal Sirkeli ve Selin Sayek Böke'nin katılımı ile gerçekleştirildi.

Alanya'da Cumhuriyet ve Kadın konuşuldu
Sosyal Demokrasi Derneği (SDD) Alanya Temsilciliği'nin düzenlediği seminer 2 Aralık Cumartesi, 14.00'de Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonunda gerçekleşti. Konferansa, konuşmacı olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Selin Sayek Böke katıldı. Konferasnın konusu ise "Cumhuriyet ve Kadın'dı. 

Yoğun bir katılımın olduğu konferans konuşmaların ardından plaket töreni ile devam etti.  Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Selin Sayek Böke ve paneli yöneten Osman Bakıcı'ya katkılarından dolayı ve Sosyal Demokrasi Derneği Genel Başkanı Atila Candır'a Alanya ziyareti anısına plaket takdim edildi. Etkinlik daha sonra Rıhtım Restoran'da devam etti. Restorana SDD Genel başkan Atila Candır, Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Selin Sayek Böke, CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut, CHP'li Meclis üyeleri, Sosyal Demokrasi Derneği Alanya Temsilcisi Zuhal Sirkeli ve üyelerin katıldığı akşam yemeği ile son buldu. 

Sirkeli bu anlamlı etkinlikle ilgili, "Panelimize katılan veya mazereti nedeniyle katılmayıp yüreği bizimle olan herkese  bir başka SDD Alanya etkinliğinde buluşmak dileğiyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 13:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83