ALANYA'DA EĞİTİM VE SAĞLIK SEKTÖRÜNE BOMBA DÜŞTÜ

Ankara'da meydana gelen bombalama olayının ardından bazı sendikalar eylem kararı aldı. Alanya'da ise bu sendikaların üyesi bulunan öğretmenler ve doktorlar okula gelmedi

ALANYA'DA EĞİTİM VE SAĞLIK SEKTÖRÜNE BOMBA DÜŞTÜ
10 Ekim’de Ankara’da yaşanan bombalama olayının ardından KESK, DİSK, TMMOB ve TTB’nin aldığı 2 günlük grev kararı başta eğitim olmak üzere bir çok iş kolunda hayatı durdurdu. Türkiye’nin dört bir yanında işçiler, öğretmenler, öğrenciler, demokratik kitle örgütleri eylemler ve grevler düzenledi. Alanya'da bulunan bir çok okulda, Eğitim Sen üyesi öğretmenler sınıfa gelmeyince dersler boş geçti. Bir ilkööğretim okulu öğretmenin ise sınıfa gelerek, "Ankara'da meydana gelen patlamanın ardından iki gün okula gelmeyeceğim. Siz de okula iki gün gelmeyin" dediği öğrenildi. Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise boş geçen ve derse gelmeyen öğretmenler hakkında tutanak tutarak işlem başlattı.

Bu arada eylem katılan Türk Tabibler Birliği'ne bağlı doktorlarda bugün işbaşı yapmadılar. Sabah erken saatte sağlık ocağı ve hastaneye giden bir çok vatandaş mağdur olarka tekrar eve dönmek zorunda kaldı.


Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 14:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83