Alanya'da elektrik kesintisi var

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) olarak tüketicilerimize daha kaliteli enerji temin edilmesi amacı ile TEİAŞ 154 KV çalışması yapılacağından Alanya’nın bazı bölgelerinde planlı kesinti yapılacaktır.

Alanya'da elektrik kesintisi var

 Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) olarak tüketicilerimize daha kaliteli enerji temin edilmesi amacı ile TEİAŞ 154 KV çalışması yapılacağından Alanya’nın bazı bölgelerinde 6 Kasım 2016 Pazar günü planlı kesinti yapılacaktır. Tesis ve arıza bakım onarım çalışması kapsamında yapılacak kesinti programı aşağıda belirtilmektedir;

banner111
06 Kasım 2016 Pazar günü 06:30 ile 13:00 saatleri arasında TEİAŞ 154 KV çalışması nedeniyle Mahmutlar TM'den çıkan tüm fiderler enerjisiz kalacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Mahmutlar, Kestel, Yaylalı, Kargıcak, Demirtaş, Yaşilöz, Seki, Uğrak, Sapadere, Çamlıca, Kocaoğlanlı, Şıhlar, Gözüküçüklü, Aliefendi, Ispatlı, İshaklı, Keşefli, Aliefendi, Fakırcalı, Başköy mahalleleri ile cezaevi ve özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.








Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2016, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83