Alanya'da her yerde köpeğini arıyor!

Alanya’da yaşayan Ezgi Öztürk, her yerde kaybolan karma cinsi köpeğini arıyor.

Alanya'da her yerde köpeğini arıyor!
Alanya’da yaşayan Öztürk, dün sabah saat 09.00 sıralarına da Oba Postanesi yanı, Fen İşleri Müdürlüğü karşısındaki manavdan kaybolan 9 aylık Zeytin isimli karma cinsi köpeğini arıyor. Normalde gezip tekrar geldiğini söyleyen Öztürk, “Bu sefer gelmedi birisi tutmuş olabilir. Adı Zeytin, adını biliyor” dedi.

Siyah renkli olan Zeytin isimli köpeğini tarif eden Öztürk, “Ön iki ve sol arka patilerinin ucunda beyazlık var. Boyun ve gövdesi de beyaz. Burnunun üstünde ise hafif bir beyazlık var, kuyruğunun en ucu ise biraz dağınık” diyerek gözlerinin ise büyük ve kahverengi olduğuna deyindi.

Etrafa bakan ve köpeğini bulamayan Öztürk, iki gündür her yerde dostunu arıyor. Büyük üzüntü yaşadığını dile getiren Ezgi Öztürk, “Köpeğim 9 aylık Karma Pit. çıkartılmadıysa kırmızı bir tasması var. Oldukça can yakın. İsmine duyarlı bir hayvan. Normalde gezip geliyordu. Biri ya da birilerinin aldığı ihtimali üzerinde duruyorum. Gören ya da duyan birileri varsa bana sosyal medya üzerinden ulaşabilir veya 0505 007 85 23 numaralı telefondan arayıp bilgi verirlerse çok sevinirim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2020, 16:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83