Alanya'da kaçağa karşı topyekün savaş

ALTSO Seyahat Acenteleri Komitesi, Taşımacılar ve Kiralık Araçlar Komiteleri ile yaptığı toplantıda önemli kararlar aldı.

Alanya'da kaçağa karşı topyekün savaş

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Seyahat Acenteleri’nden sorumlu 8’nci Meslek Komitesi ve Taşımcalılardan Sorumlu 22’nci Meslek Komitesi ve Kiralık Araçlardan Sorumlu 23’ncü Meslek Komitesi toplantısı gerçekleştirdi. Kaçak turların masaya yatırıldığı toplantıda kaçaklara asla taviz verilmeceği açıklandı.

İFŞA EDILECEK

Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan yapan ALTSO  8’nci Meslek Komitesi Başkanı Kerim Yılmaz, “ALTSO Seyahat Acentelerinden sorumlu 8. Komite olarak, turların ulaşım ayağını sağlayan ve ulaştırma konusundaki en büyük işbirliğimiz olan  22. ve 23. Komiteler ile  yapılan toplantımızda kaçak tur ve transferler yapan seyahat acentesi belgesi olmayan kişi ve kuruluşlara araç verilmemesi hususunda ortak kararlar aldık. Yapan taşımacı şirketlerine yasal işlem yapılacak ve kamuoyunda ifşa edilecektir.  C plakalı okul servislerinin tur ve transfer yapmaması ve yaptığı tespit edilen araçlara ve şirketlere yasal işlem yapılacağı hususunda fikir birliğine vardık" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 06:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83