Alanya'da kadın meclisi toplandı

Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi aylık olağan toplantısı Yerel Gündem 21 Evi’nde üyelerin katılımıyla gerçekleşti. Alanya Kent Konseyi Başkanımız Nurhan Özcan’ın da katıldığı toplantıya Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Deniz Özdemir, kadın meclisi üyeleri Selma Akın, Semiha Kahveci, Sema Kiracıoğlu, Dilek Canpolat ve Perihan Tığlı katılım sağladı.

Alanya'da kadın meclisi toplandı
Alanya Kent Konseyi Başkanı Deniz Özdemir, Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nin pandemi nedeniyle video konferansla gerçekleştirdiği toplantı ve eğitimlere katılım sağlandığını belirtti. Gerçekleştirilen eğitim ve toplantılar hakkında üyelere bilgi vererek, bu tarz eğitim ve toplantıların pandemi nedeniyle bir süre daha video konferansla devam edeceğini belirtti.
Toplantıda kış döneminde yapılacak olan etkinliklerin takvimi çıkarıldı. Bu dönemin özellikle eğitime yönelik etkinliklerle geçeceğini belirten Kadın Meclisi Başkanı Deniz Özdemir, “özellikle kadınlara yönelik eğitimi önemsiyoruz. Pandemi koşulları nedeniyle eğitimlerimiz video konferans ile online gerçekleşebilir. Kadınlara yönelik her türlü şiddet ve istismarın önlenmesi noktasında öncelikle kadınlarımızın bilinçlendirilmesi ve haklarının farkında olmalarını sağlamak amacıyla da eğitim konferansları gerçekleştirmeyi planlıyoruz.” Dedi.
Gündemde  ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilişinin yıl dönümünde yapılacak etkinlikler vardı. Sosyal mesafe kurallarına uyarak etkinliklerin gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.












Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2020, 17:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83