Alanya'da Karakocalı'da bağlantı köprüsüne sıcak asfalt

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Karayolları Müdürlüğü ile gerçekleştirilen ortak çalışma neticesinde, Oba Mahallesi Karakocalı Caddesi D-400 karayolu üzerinde bulunan üst geçit köprü tamamlanarak sıcak asfaltla kaplandı.

Alanya'da Karakocalı'da bağlantı köprüsüne sıcak asfalt
Alanya Belediyesi yol açma ve asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak yapımı devam eden D-400 Karayolu üzerinde bulunan, bağlantı köprüsünün inşası tamamlandı ve 350 metre uzunluğundaki alan sıcak asfalt ile kaplandı.

KARAMUT: “BAĞLANTI YOLLARI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut yaptığı açıklamada, hızla gelişen Oba Mahallesi’nde bağlantı yolu yapımına devam ettiklerini söyledi. Karamut; “Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’in talimatları ve Karayolları Müdürlüğü ile gerçekleştirdiğimiz ortak çalışma neticesinde, D-400 Karayolu üzerindeki bağlantı köprüsünün sıcak asfalt döküm işlemini tamamladık. Bölgedeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve kontrollü geçişlerin sağlanabilmesi için bağlantı ve ara yolları açma çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.  

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Özgür Karamut, çalışmaları tamamlanan bağlantı köprüsünün, yarından itibaren trafiğe açılacağını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2021, 17:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83