Alanya'da Karakocalı ve Hacımehmetli’ye kanalizasyon

ASAT ekipleri Alanya’da bir taraftan bakım ve onarım çalışmaları yaparken, diğer taraftan alt yapısı eksik olan mahallelere yatırımlarını sürdürüyor.

Alanya'da Karakocalı ve Hacımehmetli’ye kanalizasyon
 Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri, Alanya’nın değişik noktalarında faaliyetlerini sürdürüyor. Bir taraftan, içme suyu yatırımları yapılıyor diğer taraftan arızaların yanı sıra bakım ve onarım çalışmaları da devam ediyor. 7/24 çalışan Alanya ASAT ekipleri, Alanya’nın doğusundaki Karakocalı ve kuzeyindeki HacımehmetliMahalleleri’nde kanalizasyon alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. 
İki Mahalleye 1 km kanalizasyon
Alanya’nın doğusundaki Karakocalı ve kuzeyindeki Hacımehmetli Mahallesi’nin imar yolları açılan yerlerinde kanalizasyon çalışmalarına Ekim ayı içinde başlandı. Karakocalı’da yeni binaların yanı sıra Fatih Sultan Mehmet Orta Okulu’nun bulundu bölgeye 600 metre uzunluğunda kanalizasyon şebekesinin döşeme çalışmaları devam ediyor. Hacımehmetli Mahallesi’nin üst bölümünde ise devam eden 400 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları tamamlanmak üzere. Kasım ayı içinde hat döşeme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte hat hizmete alınacak. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 12:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83