Alanya'da ki 100 milyonluk banka vurgununda flaş gelişme

Dün akşam gündeme bomba gibi düşen bir devlet bankasının A.İ. tarafından 100 milyon lira dolandırıldığı iddialarının ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı.

Alanya'da ki 100 milyonluk banka vurgununda flaş gelişme

 Çevre yolunda bulunan bir devlet bankasında müdür olarak çalışan A.İ. Alanya'nın tanınmış iş adamlarından 'Ucuz döviz topluyorum, parayı döndürerek çok kazandırıyorum' diyerek 100 milyon lira para topladığı ortaya çıktı. A.İ.'nin bankayı dolandırdığı dün öğleden sonra "Müşteri ziyaretine gidiyorum" diyerek bankadan ayrılıp bir daha dönmemesi üzerine anlaşıldı.Zanlının sadece tanınmış bir işadamından 23 milyon lira aldığı edinilen bilgiler arasında. 

banner111
A.İ.'ni bankadan ayrıldıktan sonra Alanya Gazipaşa Havalimanı'ndan İstanbul'a gitmek üzere uçak bileti aldığı ancak uçağa binmediği anlaşıldı. Aynı uçakla İstanbul’a inen kardeşi Hakan İ.'de İstanbul’da gözaltına alındı ve sorgulanmak üzere Alanya’ya gönderildi.
A.İ. hakkında bir başka iddia da Kuzey Kıbrıs'ta olabileceği yönündeydi ancak Girne feribotunun hava şartları nedeniyle seferini yapamamış olması Kıbrıs'ta olduğu iddialarını çürüttü. Zanlının Gazipaşa'nın dağlık bölgelerinde saklıyor olabileceği düşünülüyor. 
Çok sayıda kişinin A.İ. tarafından dolandırıldığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığına başvuru yaptığı öğrenildi. Olay Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü olarak soruşturulmaya başlandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2018, 11:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83