Alanya'da moloz tepkisi

Alanya'da moloz tepkisi
Alanya’nın Cikcilli Mahallesi'nde yaşananlar çevre sakinlerinin ve mahallelinin yaklaşık bir yıldır tepkisini çekiyor. Mahallenin orta yerinde AEDAŞ'ın park alanı olmasına rağmen molozlarını koyduğunu iddia eden mahalle sakinleri artık problemlerinin çözülmesini istediler.

Alanya’nın Cikcilli Mahallesi Yüzbaşıoğlu Sokak’ta yer alan ve kent planlamasında park alanı olarak geçerek Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş, (AEDAŞ) tarafından şantiye alanıymış gibi kullanılan boş araziye mahalleliler tepki gösterdi. Durumdan mağdur olan bir vatandaş, “Etrafta birçok site var, balkonda bile oturamıyoruz. Bir yıldır AEDAŞ burayı şantiye olarak kullanıyor. Belediyeden park alanı olduğunu öğrendikten sonra buradaki molozların kaldırılmasını istedik ancak defalarca şikayet etmemize rağmen yardımcı olmadılar.

Şimdide 20 gün içinde AEDAŞ kaldıracak diyorlar. Balkonda oturamıyoruz. Belediye başkanımıza teşekkürler, yolları yaptı, kırsalda çalışmalar yürüttü. Ama bizim mahallemize bunları layık görmedi. Neden merkezi bir yer bu şekilde bırakılıyor anlamadım.” Diyerek tepki gösterdi.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2020, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83