Alanya'da 'Muhtarlar Günü' kutlandı

Muhtarlar Günü münasebetiyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve bölge muhtarlarının katılımıyla Alanya'da Muhtarlar Günü kutlandı.

Alanya'da 'Muhtarlar Günü' kutlandı
19 Ekim tarihli ve 2015/11 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş olan Muhtarlık Teşkilatı üyelerinin bu günü Muhtarlar Günü olarak kutlamasını resmileştirilmesiyle birlikte Alanyalı muhtarlar Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Programa Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı. Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti.

Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, "Muhtarlar, halkın oylarıyla göreve gelen, bulundukları ve görev aldıkları bölgeye en iyi hizmeti getirmek, getirilmesine yardım ve aracılık etmek adına büyük bir görev üstlenmektedir. Bu anlamda bizlere bu günü layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, başbakanımıza ve meclisimizin kıymetli görevlilerine sonsuz teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 11:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83