Alanya'da o proje giderek yaygınlaşıyor

Alanya'da o proje giderek yaygınlaşıyor
İstanbul'da bir üniversite öğrencisinin intiharının ardından başlatılan 1 liraya çorba projesi Alanya'da giderek yayılıyor. Siyasi partiler ve özel işletmelerin başlattığı seferberliğe bir yenisi daha eklendi, Kılıçarslan İlköğretim Okulu öğrencileri ‘Çorbada tuzumuz olsun’ diyerek etkinlik oluşturdular.
Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu, “iyilik bulaşıcıdır, öğrenciye 1 liraya çorba projesine, ‘çorbada tuzumuz olsun” diyerek destek verdi. Tuz ve biberlerini alıp öğle yemeğinde Öztürk Kolcuoğlu restoranı ziyaret eden öğrenciler pişmekte olan çorbaya tuz attı. İlginç proje dün gerçekleşti. Okul Müdürü Fatma Ayan, "Öğrencilerimiz duyunca çok heyecanlandı. Çünkü gönüllülük esası ile okulumuza yardım eden birçok üniversite öğrencisi var. Bizde istedik ki çorbada bizim de tuzumuz olsun" dedi

'1 TL TAMAMEN TEMSİLİ'

Öğrencilerin mutfakta pişmekte olan çorbaya tuz atmalarının ardından konuşan restoran işletmecisi Soner Kolcuoğlu "İnsanlardan güzel tepki aldık. Biz öğrenciye bedava dediğimizde onlar gelip çorbayı içmiyor. Öğrencilere günün çorbasını 1 liraya veriyoruz. Bu 1 lira tamamen temsili. Biz bu 1 lirayı da almıyoruz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 22:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83