Alanya'da otizm oyunları yapıldı

Anca Otizm Festivali kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Spor Kulüpleri Başkanlığı tarafından, Alanya’nın ev sahipliğinde Otizm Oyunları gerçekleşti.

Alanya'da otizm oyunları yapıldı

 



banner111
Otizmli 550 sporcu kıyasıya mücadele etti. Alanya Belediyesi Mehteran Takımı da sporculara ve organizasyona destek vermek için gösterilerini sundular. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Kula ve Tunahan Kasapoğlu da organizasyonu izleyenler arasında yer aldı.

BAŞKAN YÜCEL, “HEDEFİMİZ ENGELSİZ KENT ALANYA”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hedefimiz engelsiz kent Alanya. Engelsiz sporcularımıza çok önem veriyoruz, sizleri burada görmek bizi çok mutlu ediyor. Otizm Oyunları’nda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl daha iyi organizasyonda buluşmak ümidiyle.” şeklinde konuştu.

0-16 yaş ve altı maraton kategorisinde birinci Sezer (Sevgi İzi), ikinci Ahmet Okur (Sevgi İzi), üçüncü Hakkı Alp (Çorum) oldu. 17 Yaş ve üstü maraton kategorisinde birinci Uğur Barış (Fethiye), ikinci Ömer (Otizm), üçüncü Batuhan Diyiloğlu (OFDER) 16 Yaş ve Altı Bisiklet kategorisinde birinci Hüseyin Toprak Ünlü (Sevgi izi), ikinci Efe Ünal (ODER), üçüncü Ahmet Mert Acer (Sevgi Yaşam Alanya) oldu.17 Yaş Bisiklet kategorisinde birinci Yıldırım Beyazıt (Yakar), ikinci Recep Oğuz Kement (Kahraman Maraş), üçüncü Süleyman Karslıoğlu (İZOT) oldu. Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını protokol tarafından aldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2018, 17:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83